Ollako vaiko eikö olla...

...pieniin päin?

Purrfektin Gildan toista pentuetta, isänä Hämynhäivän Esko Mörkö, musta itämainen pitkäkarva, odotellaan syntyväksi helmikuun alkupuolella. Varmuutta asiasta ei vielä ole, mutta toiveet ovat korkealla! Lisää uutisia kuvien kera lähiaikoina.

4.4.2018 lisääntyi Purrfektin kissalan väki 9 ihanalla pikkuisella..

Gilda alias Tilkku teki sen mihin kukaan ei ollut varautunut, ensikertalaiselle oli tilattu 3-4 pentua, vaan niitä ei lakannut putkahtelemasta ennenkuin kaikki 9 ulkona. Avustajat eivät tienneet itkeäkö vaiko nauraa, oli aivan epätodellinen olo.
Kaikki oli ohi 2 tunnissa, ja vaavelit, huolimatta siitä että yksi oli alle 60 gr, olivat kaikki elinvoimaisia ja reippaita.

Tilkku on lähes 2,5 vuotias ensisynnyttäjä eli hyvin trendikäs sellainen.


Syntyneet beebit: 2 valkoista tyttöä, 1 valkoinen poika, punainen ja suklaa poika, suklaakilppari valkoisella, suklaakilppari, musta kilppari, suklaatabby-poika.

Kaikki pennut ovat kasvaneet tasaisesti, illalla tulevat 6 vrk, ja viikon ikäisenä ovat tod.näk. tuplanneet syntymäpainonsa. Lisäruokaa on annettu 2 pienimmälle, koska muut eivät tuttia ole suostuneet syömään.

Suklaa-väri oli kyllä ihana yllätys. Isä Hämynhäivän Onnenpoika alias Tomik on täysvalkoinen odd-eyed superihana kolli. Geneettisesti ruskea eli suklaa vaikka ulkoasu valkoinen.

Odotamme jännityksella tuleeko pennuille erivärisilmiä, muuttuvatko valkoiset naamioiksi tai olisivatko valkoiset vihreillä vaiko sinisillä silmillä, paljon siis on vielä jännää edessä.

Tomik taitaa olla ainoa valkoinen odd-eyed kolli Suomessa, Hämynhäivän kissalan pitkän kasvatustyön tulos, josta syystäkin saa olla ylpeä.

Molempien vanhempien luonteet parasta A-luokkaa!!

Pennuista lisää kuvia kunhan hieman kasvavat, lisätietoja saa soittamalla tai sähköpostilla.

Pennut luovutetaan mieluummin 14 viikkoisina, eli heinäkuun puolen välin jälkeen.

terveisin Purrfektin kissala!

Purrfektin Gilda eli Tilkku on superpitkä vihreäsilmäinen kasvatusnaaraamme.

Komea isä Hämynhäivän Onnenpoika eli Tomik (kuva Eeva Kattelus)